Natürel Soğuk Sıkım Zeytinyağı 0,2 asit oranı, Zeytinyağımız Ekim ayında (Erken Hasat) zeytin yeşil iken toplanarak, toplandığı gün sıkılmış olup, düşük asit seviyesi yakalanmıştır. Zeytinyağımızda her hangi bir kimyasal madde kullanılmadan organik sürece maruz kalarak paketleme yapılmış olup, sonrasında güneş ve sıcaklık farklarına maruz bırakılmadan dinlendirilmiş ve filtre edilmemiş olup, MİLAS bölgesi COĞRAFİ İŞARETİNE sahiptir. Soğuk sıkım metodunda zeytinyağı üretim aşamasında kullanılan suyun sıcaklığı 22°C'yi geçmemektedir. Böylece faydalı vitamin ve mineralleri ölmemiş, daha az miktarda fakat kaliteli bir zeytinyağı üretilmiş olur.Salata ve soslarda tüketimi önerilen bu yağ tüm sıcak yemeklerde de kullanılabilir.Besin değeri yüksektir.
Yorumlar