Muğla bölgesi özellikle reçeli yapılan bir çok meyve ve sebze için çok zengin bir cografyadır. Coğrafi işaretlere sahip, Bodrum mandalinasından kumkuata, Gümüşlük limonundan çileğine bir çok meyvenin, Türk mutfağının temel taşlarından acı biberin bile, glikoz kullanmadan reçelleştirilebilmesi, harika Türk mutfağına nefis tatlar kazandırmaktadır.

Zeliha Hanım Çiftliği için ağırlıklı Muğla bölgesi ürünlerinden üretilen reçeller son tüketici için ambalajlarda satışa sunulduğu gibi yine otel ve restaurant gibi işletmelerinde ihtiyacını karşılayabileceği büyük ambalajlarda da paketlenebilmektedir.

Tarım ve Orman Bakanlığının koşullarına uygun ambalajlanan reçellerin, şeker kullanmak istemeyen tüketicilere yönelik hurma suyu ile yapılmış " Şekersiz " çeşitleri de üretilmektedir.
Image